Diensten

AFD+ is een full service administratiekantoor. Wij voeren de complete bedrijfsadministratie voor ondernemers en geven advies. Financieel en fiscaal gaan hand in hand en moeten in evenwicht zijn. Samen kijken we vooruit en streven we ambities na. Wij geven inzicht in financiële en fiscale mogelijkheden.

Financieel advies

Financieel advies in elke fase van uw bedrijf of leven. Zowel voor ondernemers als particulieren geven wij financieel advies. Als financieel specialist geven wij je inzicht in financiële mogelijkheden en zaken die je financieel goed kan regelen voor de toekomst.

Financiële administratie

Wij voeren de financiële administratie op basis van de aangeleverde stukken. Denk daarbij aan inkoop- en verkoopfacturen en de benodigde bankafschriften. Het is ook mogelijk de controle op de door de klant zelf gevoerde administratie uit te voeren. Juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie zijn daarbij van essentieel belang.

Belastingaangiftes

Veel ondernemers en particulieren geven hun belastingaangifte uit handen. Zij besteden hun tijd liever aan andere zaken. Doen waar je goed in bent. Bovendien zijn de regels vaak zo ingewikkeld en aan zoveel veranderingen onderhevig dat het handig is een expert in te schakelen die up to date is. AFD+ kan je bovendien wijzen op interessante aftrekposten en ervoor zorgen dat je niet onnodig teveel betaalt. Het grootste deel van de ondernemers in Nederland schakelt daarom een expert in.

Jaarrekeningen

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk. Voor de belastingdienst of KvK, maar vooral om inzicht te krijgen in je eigen bedrijfsresultaten. AFD+ analyseert jouw financiële positie en adviseert op welke punten je moet bijsturen om jouw ondernemersdoelstellingen te behalen. De bespreking van de jaarrekening speelt hierbij een belangrijke rol. Naast de jaarrekening is het ook mogelijk een tussentijds overzicht te ontvangen. Van de financiële historie moeten we leren en van daaruit kunnen we verder bouwen.

Salarisadministratie

Startende ondernemers, kleine of middelgrote ondernemingen, grote bedrijven of DGA`S. Elke ondernemer met personeel heeft te maken met salarisadministratie. Voor de één vanzelfsprekend, voor de ander een hele klus. Ben je op zoek naar advies of denk je aan het uitbesteden van jouw salarisadministratie? AFD+ adviseert en ontzorgt. We werken standaard met een portal waar uw medewerkers salarisstroken en jaaropgaves kunnen opvragen en vakantie-uren kunnen inboeken maar waar u ook wordt voorzien van de juiste informatie. Het gemak dient de mens!

Fiscaal advies

Als fiscaal adviseur helpen wij ondernemers met het maken van de juiste keuzes om hun fiscale positie te optimaliseren. De wet- en regelgeving op gebied van belastingen is complex. Wij weten als geen ander de weg in dit doolhof en geven fiscaal advies op maat. Zo profiteer jij maximaal van de fiscale voordelen en mogelijkheden die de wetgeving biedt.

Contact opnemen?

Wil jij als ondernemer groeien? Dan maken we graag eerst een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.

Neem contact op
T. 0321 - 38 63 40