Over AFD+

Hans Meems ondersteunt al vanaf 1996 zowel particulieren met hun fiscale aangifte als ook ondernemers bij hun bedrijfsadministratie. Met zijn passie voor cijfers is hij van administrateur doorgegroeid tot financieel directeur bij familiebedrijven met meer dan 100 medewerkers. Vanuit die kennis en ervaring leerde hij hoe ondernemers vaak op een eiland zitten. Dat ze specialisten nodig hebben om mee te kunnen sparren op het gebied van financiën, groei en fiscale mogelijkheden.

Werkwijze

AFD+ houdt van persoonlijke en open communicatie. Zo worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de werkwijze en de onderlinge verwachtingen. Het onderscheidende vermogen van AFD+ zit in het meedenken, vooruitkijken en kansen grijpen. Hans houdt ondernemers een spiegel voor. Laat zien waar kansen liggen, maar wijst ook op zwaktes. Hierdoor laat hij ondernemers groeien, waar andere administratiekantoren teveel vasthouden aan het verleden en de jaarcijfers van voorgaande jaren. Bij AFD+ is ondernemen, vooruitzien.

Overname A F D IJsselland

Sinds 1 januari 2019 heeft AFD+ de klantenportefeuille van A F D IJsselland in Dronten overgenomen. De voormalig eigenaar Gerard Koster moest vanwege gezondheidsredenen afstand nemen van zijn bedrijf. AFD+ is gevestigd in het Aeres Bedrijvencentrum aan De Drieslag 30 in Dronten.

Contact opnemen?

Wil jij als ondernemer groeien? Dan maken we graag eerst een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.

Neem contact op
T. 0321 - 38 63 40